LIVING 1.jpg
PLAN DIAGRAM.jpg

HOUSE OF

PROTECTIVE LAYERS

Project by: KRISTAL.

Location: Klil, Israel

Program: Single Family House

Size: 110 m2

Status: Delivered

Client: Private

Year: 2020 - 2021

Materials: Wood, Steel, Mineral Stucco

Photographs: Shiri Kristal

The design of this family house transforms an existing, open rectangular space into a fully functioning home for a family of four.

6 defined spaces are systematically and carefully positioned on the existing house perimeter, re-defining the outdoor - indoor relations, and giving life to a central public space.

Following the same logic in the placing of rooms, square opening are placed in the walls, framing the green settings outside, playing with entrance of sun light into living spaces.

1%20X_edited.jpg
BEDROOM 1.jpg
ALONA ROOM 1.jpg
KITCHEN 1.jpg